Pagini

luni, 26 iulie 2010

Reteta Zilei (26 Iulie 2010) Salata de somon, capsuni si fenicul

Ingrediente:

200 g somon afumat
1 bulb mare de fenicul
50 g frunze Rucola
200 g capsune
100 ml ulei de masline
10 ml otet din vin alb
20 g mustar cu boabe
15 ml miere
chifle integrale
sare
piper


Mod de preparare

Intr-un castron mic, amesteca ingredientele pentru sos ( 100 ml ulei de masline, 10 ml otet din vin alb, 20 g mustar cu boabe, 15 ml miere) si asezoneaza cu sare si piper.

Pune somonul afumat, taiat fasii subtiri, feniculul, frunzele de rucola si capsunele injumatatite intr-un castron apoi toarna sosul peste salata si amesteca usor. Presara cu piper proaspata macinat si serveste imediat cu chifle integrale


Timp de preparare: 10 min

Complexitate: redusa

Articole Asemanatoare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu