Pagini

joi, 29 iulie 2010

Reteta Zilei (29 Iulie 2010) Capsune trase in ciocolata

Ingrediente:
150 g ciocolata alba
2 betisoare de menta
1/2 portocala
500 g capsuni
120 ml frisca
1 pachet zahar vanilinat
2 linguri lichior de portocale
2 suc de portocale


Mod de preparare

Ciocolata alba se taie bucatele si apoi se topeste la aburi. Frunzele de menta se toaca marunt. Se rade coaja de la portocala si se amesteca impreuna cu menta tocata la glazura de ciocolata.

2. Capsunele se spala si se lasa la scurs apoi se introduc pana la jumatate in glazura de ciocolata. Se lasa sa se scurga ciocolata si apoi se pun capsunele una cate una pe o hartie de copt pentru a se intari ciocolata. Se bate frisca impreuna cu zaharul vanilinat si se adauga lichiorul si sucul de portocale si apoi se serveste cu capsunele trase in ciocolata alba.

Timp de preparare: 20 min

Complexitate: redusa

Valori nutritive: 722 kcal, 8 g proteine, 46 g grasimi, 63 g carbohidrati

Articole Asemanatoare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu