Pagini

vineri, 30 iulie 2010

Dieta de slabit cu suc de portocale


Simtiti nevoia sa dati jos cateva kilograme? Nu stiti ce dieta de slabit ar fi mai potrivita?Va doriti un trup mai energic, mai plin de vitalitate, doriti sa va simtiti mai usoara? Iata ce trebuie sa faceti intr-o dieta de slabit pentru un corp frumos-modelat si o piele mai luminoasa si mai tanara. In loc de apa, beti suc de portocale bine-coapte, pana la 1 litru pe zi, iar restul de 1 litru vor fi ceaiuri de plante neindulcite. Iata o dieta de slabit mai putin obisnuita, dar foarte eficienta.

ora 7:00- fulgi de porumb cu lapte batut, o felie de branza degresata si 2 pahare de suc de portocale
ora 11:00- cateva nuci
ora 13:00- salata orientala cu rosii, cartofi fierti, rosii, ceapa si masline, 1 pahar de suc de portocale
ora 18:00- 2 pahare de suc de portocale amestecate cu cateva picaturi de suc de lamaie

Acesta e un exemplu de dieta de slabit pe care o puteti incerca de mai multe ori pe saptamana. Sucul de portocala este foarte bogat in fito-nutrienti si viatmine, va racoreste si va ajuta sa topiti caloriile. In scurt timp rezultatele vor fi vizibile, mai ales daca faceti si un sport si nu depasiti 1000 de calorii zilnic.
Din suc de portocale se pot prepara mai multe dulciuri delicioase numai bune in dieta de slabit, cum ar fi orezul cu lapte fiert indulcit cu suc si pulpa de portocala, ori coktail-uri fara alcool sau zahar, extrem de delicioase. De exemplu, daca dati o petrecere acasa si va invitati prietenii, surprindeti-i cu ceva nou in materie de bauturi racoritoare: faceti un mix de capsune, banane si kiwi, stoarceti suc proaspat de portocale si lasati-l la rece. Mixati intr-un blender o lingurita de ness cu apa rece si un strop de lapte, apoi adaugati mix-ul de fructe si stingeti cu sucul de portocale. Serviti cu gheata si felii de portocala. In acest fel nu veti ''atenta'' la silueta dumneavoastra si veti slabi usor, aproape fara sa va dati seama ca de fapt tineti o dieta de slabit.

Articole Asemanatoare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu