Pagini

marți, 3 august 2010

Dieta Low Carb

Low Carb este prescurtarea de la termenul „Low Carbonhydrates” pentru carbohidratii simpli, adica saraci in hidrati de carbon.

Acest tip de carbohidrati, denumiti frecvent glucide, nu se mai descompun prin digestie, deci se absorb rapid si provoaca un raspuns insulinic puternic.

Dieta de slabit Low Carb a devenit foarte populara in Statele Unite atragand peste 26 de milioane de adepti.
Regimul de slabit Low Carb consta in reducerea totala a glucidelor, a produselor cu amidon, a fructelor sau a dulciurilor.

Dieta Low Carb este bazata in totalitate pe un aport in proteine.Aceasta dieta a starnit diverse controverse printre specialisti.

Regimul Low Carb a castigat foarte multa popularitate in randul americanilor, pentru ca produsele light au fost surclasate de produsele care poarta semnificatia „Low Carb”.

Avantajele dietei de slabit Low Carb: este o dieta hipocalorica, regimul Low Carb ce permite diminuarea aporturilor energetice si reducerea greutatii - grasimile si apa retinuta. Saraca in glucide aceasta dieta este usor de urmat, pierderea in greutate fiind foarte rapida.

Este un regim care nu te izoleaza social, il poti urma oriunde, atat la domiciliu, cat si cand iesi in oras sau mergi in vizita la cineva.
Un lucru foarte important in dieta Low Carb este renuntarea la zahar.

Ce ai voie sa mananci in dieta Low Carb:

ridichi, conopida, napii, fructele de padure, pepene, piersici, kiwi, ulei presat la rece de masline, grasimi partial hidrogenate si margarina, lamaia, Merisoare sau rachitele,castravete, salata, varza, ridichi, brocolli, conopida, dovlecel, ciuperci, vinete, gulie, fasole verde, sparanghel

Alimentele de evitat in dieta Low Carb: cartofi, orez, faina, zahar, floricele de porumb, banane (eventual poti manca o jumatate de banana pe zi,

Articole Asemanatoare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu