Reteta Zilei (26 Iulie 2010) Salata de somon, capsuni si fenicul
Ingrediente:200 g somon afumat
1 bulb mare de fenicul
50 g frunze Rucola
200 g capsune
100 ml ulei de masline
10 ml otet din vin alb
20 g mustar cu boabe
15 ml miere
chifle integrale
sare
piper
Mod de preparare
Intr-un castron mic, amesteca ingredientele pentru sos ( 100 ml ulei de masline, 10 ml otet din vin alb, 20 g mustar cu boabe, 15 ml miere) si asezoneaza cu sare si piper.
Pune somonul afumat, taiat fasii subtiri, feniculul, frunzele de rucola si capsunele injumatatite intr-un castron apoi toarna sosul peste salata si amesteca usor. Presara cu piper proaspata macinat si serveste imediat cu chifle integrale
Timp de preparare: 10 min
Complexitate: redusa
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu