Dieta cu ceai rosu
De-a lungul timpului, ceaiul rosu a reprezentat apanajul exclusiv al imparatilor chinezi. Noi vi-l propunem ca aliment complementar al unei diete variate si sarace in calorii cu ajutorul careia in cinci zile puteti slabi pâna la trei kilograme.Este absolut necesar sa beti patru cani de ceai rosu pe zi (la micul dejun, dejun, gustare si cina). Ceaiul este ingredientul vedeta al acestei alimentatii bogate in carbohidrati (paste, orez, legume si pâine integrala) si vegetale, alaturi de un consum restrâns de proteine pe baza de peste si oua.
Durata: 5 zile.
Kilograme pierdute: 3 kilograme.
Destinatari ideali: orice persoana care are un organism sanatos.
Persoane contraindicate: copii, gravide, persoane care urmeaza un tratament medicamentos sau care au probleme cu inima. Nu se recomanda nici persoanelor cu ulcer, anemie, insomnie sau stari de nervozitate.
Alimente indicate: fructe, legume, paste, orez, legume, peste, oua, pâine integrala.
Alimente tabu: zahar, carne, dulciuri, grasimi, lactate, banane, ficat si struguri.
Plan de atac
Mic dejun: o ceasca de ceai rosu cu zeama de portocale sau bucati de portocala. O felie de pâine integrala sau doua batoane de muesli.
Dejun: salata de paste rece, salata de orez, orez cu legume. Se completeaza cu un fruct si o ceasca de ceai rosu.
Gustare: o ceasca de ceai rosu.
Cina: salata, supa de orez si peste la tava cu legume, paste cu legume sau fasole cu legume. Se adauga un fruct si o ceasca de ceai rosu.
Sfaturi
Legumele trebuie mâncate crude sau fierte. Dieta cu ceai rosu este depurativa si este foarte eficienta pentru a scapa de kilogramele in exces. Este recomandat sa se urmeze sub supravegherea unui specialist.
Virtuti
Alaturi de puterea de slabire, ceaiul rosu accelereaza metabolismul ficatului, favorizând reducerea grasimilor si a colesterolului. Depurativ, dezintoxicant si antidepresiv, stimuleaza de asemenea secretiile digestive, facilitând digestia alimentelor grase.
Defecte
Meniul este foarte scazut in proteine si prelungit mai mult de cinci zile poate genera scaderi acute la acest nivel. In plus, ceaiul interfereaza cu absorbtia fierului, limitând capacitatea organismului de a asimila acest mineral vital.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu