Pagini

marți, 10 august 2010

Detoxifiant pe baza de fructe de soc

Detoxifiant pe baza de fructe de soc are in compozitie: Extracte hidralcoolice din plantele: Cynara scolymus, Angelica archangelica, Juniperus communis, Elettaria cardamomum, Sambucus nigra.

Administrare: Se ia, de regula, o lingurita de tinctura diluata in 100 ml (jumatate de pahar) de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Persoanele care sufera de constipatie pot lua 3 lingurite de remediu diluate intr-un pahar cu apa dimineata pe stomacul gol si eventual 2 lingurite seara, diluate in aceeasi cantitate de apa.

Pentru tratamentul obezitatii si ingrasarii, se iau 1-3 lingurite din acest remediu diluate in apa cu 10 minute inaintea meselor principale. Precautii: acest produs poate produce diaree, caz in care doza va fi redusa . Daca diareea este foarte puternica si persista, se iau 3-4 lingurite de pulbere de scoarta de stejar (Quercus sp.) sau de frunze de coada racului (Potentilla anserina) pe zi.

Contraindicatii: colita de fermentatie, diaree cronica, slabiciune fizica marcata.
Continut: 50 ml / 200 ml


Detoxifiantul pe baza de frunze de soc este un remediu destinat eliminarii substantelor toxice sau nefolositoare din organism.

Componenta sa de baza este tinctura de fructe de soc, un remediu tot mai celebru datorita efectelor sale puternice de drenaj, de eliminare a apei din tesuturi si de reglare a greutatii corporale.

Actiuni: antialergic, antigutos si antireumatic puternic, antitoxic, antiseptic mediu-slab, carminativ usor, coleretic si colagog mediu, diuretic si depurativ puternic, expectorant, hipoglicemiant usor, laxativ puternic, tonic amar, tonic hepatic, determina o scadere rapida in greutate prin eliminarea surplusului de apa, normalizarea metabolismului si stimularea functiilor de eliminare.

Se recomanda in: constipatie, constipatie atona; guta, reumatism; alergie, dermatoza alergica; acnee, eczema infectioasa rezistenta la tratament, sclerodermie (adjuvant), psoriazis (adjuvant); ingrasare, obezitate, celulita; acumulare de apa in tesuturi; imbatranire prematura, aspect batranicios al pielii; intoxicatii diverse (dar nu in faza acuta); imunitate slabita, atonie digestiva; hemoroizi.
Acest detoxifiant este recomandat si in tratament: varice si tromboflebita, diabet (mai ales atunci cand este asociat cu ingrasare sau cu valori crescute ale colesterolului), tabagism si alcoolism (este extrem de util in curele de dezintoxicare), adjuvant in bolile tumorale (mai ales atunci cand sunt insotite de constipatie), tulburari menstruale si tulburari endocrine in general (pregateste foarte bine terenul pentru tratamentele cu remedii naturale cu efect reglator hormonal), afectiuni bronho-pulmonare cronicizate, adjuvant in ischemia cardiaca asociata cu ingrasarea, adjuvant in arterita obliteranta.

Ce pret are detoxifiantul pe baza de frunze de soc? Cat costa? De unde il pot procura?
Pretul este in jur de 8.5 lei
Il poti comanda online pe site-il www.naturashop.ro

Articole Asemanatoare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu